HomeHL-9Μήνυση για τον ξυλοδαρμό μαθητή στο Ηράκλειο – «Χτυπήθηκε με σιδερογροθιά»

Μήνυση για τον ξυλοδαρμό μαθητή στο Ηράκλειο – «Χτυπήθηκε με σιδερογροθιά»

Τι ανέφερε η μητέρα του ανήλικου μαθητή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού 16χρονου μαθητή έξω από το σχολείο του στην περιοχή της Κηπούπολης στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 47χρονη μητέρα του μαθητή που υπέστη την σωματική κακοποίηση μετέβη σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό ενώ ταυτόχρονα έδωσε και ένορκη κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα υποστήριξε ότι ο 16χρονος δράστης (συνομήλικος με το παιδί της) κατάφερε χτύπημα με σιδερογροθιά στο πρόσωπο του γιου της με συνέπεια να προκληθεί κάταγμα στη μύτη του ανήλικου μαθητή.

Παράλληλα, ο 16χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Έπειτα από τις παραπάνω εξελίξεις, και στο πλαίσιο της μηνυτήριας αναφοράς, άνοιξε φάκελος δικογραφίας για την υπόθεση και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να υποβληθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτόφωρο λήγει σήμερα (15/3) στις 12 τα μεσάνυχτα με συνέπεια η αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 16χρονο, επίσης μαθητή Λυκείου, αλλά φοιτά σε διαφορετικό σχολείο από εκείνο στο οποίο συνέβη το εν λόγω περιστατικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση