HomeΣΠΟΡΟ ΠΣΑΤ στη Μεγάλη Γιορτή των Αρίστων της Κύπρου τίμησε την Κλέα Παπαέλληνα

Ο ΠΣΑΤ στη Μεγάλη Γιορτή των Αρίστων της Κύπρου τίμησε την Κλέα Παπαέλληνα

Για το έργο της στην Ολυμπιακή Παιδεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία η 49η  γιορτή  των Αρίστων του Κυπριακού Αθλητισμού, που διοργάνωσε η Ενωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ). Τα βραβεία των κορυφαίων του 2021 απονεμήθηκαν στον ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη (402 στο Τόκιο), στην πρωταθλήτρια του στίβου Ελένη Αρτυματά (έφθασε στους ημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων με παγκύπριο ρεκόρ 50.80 στα 400μ.) και στην ομάδα της Ομόνοιας (πρωταθλήτρια του 2021).

Το Αριστείο της χρονιάς απονεμήθηκε στη μεγάλη προσωπικότητα των Παραολυμπιακών Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία στο Τόκιο κατέκτησε  δυο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα χάλκινο, φθάνοντας συνολικά τα έξι ολυμπιακά  μετάλλια.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) τίμησε με ειδικό έπαθλο την εκπαιδευτικό Κλέα Παπαέλληνα «για τη διεθνή προσφορά της στη διάδοση της Ολυμπιακής Παιδείας για τις αξίες του Αθλητισμού».

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος βραβεύοντας την κυρία Παπαέλληνα την συνεχάρη για το έργο της και αναφέρθηκε στο μεγαλείο της Ολυμπιακής Παιδείας και στο ρόλο της για τη διαπαιδαγώγιση των νέων. «Στην Ολυμπιακή παιδεία πρέπει να ρίξουμε όλοι το βάρος για να αλλάξουμε τα πράγματα» είπε.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου και τα μέλη της αντιπροσωπείας μας Κώστας Αλεξόπουλος, Δημήτρης Κανελλάκης και Μάνος Χρυσός  συνεχάρησαν την ΕΑΚ για την υπέροχη εκδήλωση και εξέφρασαν τη χαρά τους για την συνεχή αναβάθμιση των σχέσεων των δύο δημοσιογραφικών ενώσεων.

«Ο ΠΣΑΤ και η ΕΑΚ έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ» τόνισαν.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση