HomeHL-9Εκλάπη αυτοκίνητο Dacia Duster χρώματος καφέ – Όποιος μπορεί να βοηθήσει

Εκλάπη αυτοκίνητο Dacia Duster χρώματος καφέ – Όποιος μπορεί να βοηθήσει

Δίνεται αμοιβή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναζητούν τους δράστες που έκλεψαν το αυτοκίνητο τους στην περιοχή των Δειλινών στο Ηράκλειο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πρόκειται για ένα Dacia Duster χρώματος καφέ με αριθμό κυκλοφορίας ΗΖΕ-9347.

Όσοι μπορούν να δώσουν πληροφορίες για τους δράστες δίνεται αμοιβή από τους ιδιοκτήτες.

Καταγγελία έχει γίνει στις διωκτικές αρχές ενώ αναμένονται και υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων και σπιτιών που ίσως ρίξουν φως στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Οι ιδιοκτήτες στην προσπάθεια τους να βρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το αυτοκίνητο τους έχουν αναρτήσει αγγελία σε ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Το αυτοκίνητο μάρκας Dacia Duster χρώματος καφέ ηλεκτρι με αριθμό πινακίδας ΗΖΕ-9347 κλάπηκε μεταξύ της οδού Αλεξανδρουπολεως & Παύλου Μελά γωνία, από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαρτίου μέχρι και το πρωί της Κυριακής 13 Μαρτίου στις 7 το πρωί.
Είμαι σε αναμονή για να μου παραδώσουν το υλικό από τις κάμερες από τα γύρω καταστήματα,και με την πρώτη εκτίμηση το αυτοκίνητο κινήθηκε επί της οδού 62 μαρτύρων με κατεύθυνση το γιοφυρο. Έχουν γίνει οι διαδικασίες με το αστυνομικό Μέγαρο Ηράκλειου Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν εντός την ημέρας.

Ζήταω την βοήθεια σας δημόσια με απόλυτη εχεμύθεια και σοβαρότητα ή όποια θα ανταμειφθεί για οποιαδήποτε πληροφορία κριθεί σοβαρή για την εύρεση του αυτοκινήτου μου.

1000€ αμοιβή σε αυτόν που θα δώσει πληροφορίες για τον κλέφτη η τους κλέφτες.
Σε όλη την Κρήτη κυκλοφορούν 11 αυτοκίνητα με καφέ χρώμα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει μια κοινοποίηση για να βρεθεί. Σας ευχαριστώ όλους».
ikona_viber_2022-03-13_17-38-39-122

Διαφήμιση
Διαφήμιση