HomeΚΡΗΤΗΔιακοπή κυκλοφορίας για εργασίες εξαιτίας κατολισθήσεων

Διακοπή κυκλοφορίας για εργασίες εξαιτίας κατολισθήσεων

Στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων σε σημεία των οδικών δικτύων της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά:

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων.

Ειδικότερα, για την εφαρμογή έκτατων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όπως επιβάλλεται για ιδιαιτέρους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων θα διακοπεί έως και την 18:00 ώρα της 18/03/2022 η κυκλοφορία της Επαρχιακής οδού 36 ¨Χανιά – Νεροκούρου – Θέρισο¨, στο τμήμα από Νεροκούρου έως Μαλάξα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες λόγω κατολισθήσεων –πτώσης βράχων  με μέριμνα της Αρμόδιας Υπηρεσίας της τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Για το λόγο αυτό, η κυκλοφορία των οχημάτων από Χανιά προς Μαλάξα και αντίστροφα ,θα εκτρέπεται δυτικά μέσω της Επαρχιακής Οδού 35 «Χανιά – Μουρνιές – Παναγιά» και ανατολικά μέσω της Επαρχιακής Οδού 43 «Μεγάλα Χωράφια – Μαλάξα – Νεροκούρου» με ανάλογη σήμανση η οποία θα τοποθετηθεί από την ανάδοχο του έργου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση