HomeHL-SportsΟ Λευτέρης Αυγενάκης επίτιμο μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επίτιμο μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

«Δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματά του για τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίτιμο μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι πλέον ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ως μια ελάχιστη ανταπόδοση της προσφοράς του, στον σύλλογο και τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό, συνολικά.

Μετά απο συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης, παρέλαβε την διακεκριμένη κάρτα μέλους, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, που δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματα του για τον ΟΦΗ απο μικρό παιδί, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για αυτήν την τιμή, όπως την χαρακτήρισε και ευχήθηκε στον ΟΦΗ, να έχει επιτυχίες, σε όλα τα του τα τμήματα.

Οι δυο άνδρες στην συνάντηση τους, συζήτησαν θέματα που αφορούν στην προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο οποίος φιλοξενεί στις τάξεις του 8 αθλήματα (Βόλει, πόλο, μπάσκετ, στίβος, σκάκι, κολύμβηση, Αρση Βαρών, Ποδόσφαιρο γυναικών και ακαδημίες) και μετράει πάνω απο 1500 ενεργούς αθλητές, ενώ είναι απο τα πρώτα σωματεία που εντάχθηκαν στο Μητρώο, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού, άκουσε με προσοχή θέματα που αφορούν τις αγωνιστικές δραστηριότητες των τμημάτων του ΟΦΗ, ενώ έκανε ξεχωριστή συζήτηση στην προσπάθεια που κάνει το βόλει του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, την οποία όπως είπε παρακολουθεί στενά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση