HomeLife & StyleMasterChef: “Είμαι μόνος μου εναντίον όλων” – Τι απαντά ο Δημήτρης για τις κόντρες με τους συμπαίκτες του

MasterChef: “Είμαι μόνος μου εναντίον όλων” – Τι απαντά ο Δημήτρης για τις κόντρες με τους συμπαίκτες του

Οι αντιπαραθέσεις του με τους συμπαίκτες του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή αλλιώς “Μπόμπαινας” αποτελεί έναν από τους παίκτες της ομάδας των Μπλε στο MasterChef που έχει απασχολήσει το κοινό κι όχι μόνο το τελευταίο διάστημα λόγω των αντιπαραθέσεών του με τους συμπαίκτες του.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (9/3), ο Μάριος τον έβγαλε από την θέση του αρχηγού και τον αντικατέστησε με την Βασιλική Δροσάτου.

Το Breakfast@star συνάντησε τον ”Μπόμπαινα” στα παρασκήνια του MasterChef, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, δίνοντας την δική του απάντηση για τις κόντρες του με τους συμπαίκτες του.

“Κατηγορούμαι ότι τσακώνομαι στο σπίτι, ότι προκαλώ. Προκαλώ γιατί λέω ότι ήρθα να κερδίσω. Εσείς θα πηγαίνατε σε ένα διαγωνισμό και θα λέγατε ήρθα για να χάσω; Κάτσε σπίτι σου. Το είπα και στους κριτές μπροστά, γιατί με ρώτησαν. Είμαι μόνος μου εναντίον όλων.

Ξέρετε τι μου είπε ο Γρηγόρης πριν έρθουμε στην ομαδική δοκιμασία; ‘Πάρε τη μπλε ομαδούλα σου και τράβα κλάψε σε μια άλλη γωνία’. Μη με ρωτήσετε γιατί, ρωτήστε αυτόν. Αν ήθελαν να φύγω από τον διαγωνισμό θα είχαν μια πολύ απλή λύση. Θα έλεγε ο Μάριος ‘να ανταλλάξουμε τον αρχηγό των Μπλε και να τον κάνουμε Κόκκινο’. Θα έλεγα πως για λόγους ευθιξίας ‘φεύγω’ από τον διαγωνισμό. Οι Μπλε είναι ιδέα για μένα. Χθες κορόιδευαν τον Γιάννο και σήμερα τον αγκάλιαζαν.

Με βλέπεις πως είμαι απέναντί σου; Έτσι είμαι στο σπίτι, έτσι είμαι στη μαγειρική, έτσι είμαι στον διαγωνισμό. Δεν είμαι άλλος μπροστά σου, άλλος μπροστά στις κάμερες, άλλος πίσω από τις κάμερες, κακό είναι; Το είδατε το κομμάτι; Αυτό θα πάρετε. Στο ατομικό είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Στο ομαδικό πρέπει να προστατεύσεις την ομάδα” είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση