HomeHL-TOPΠεριστατικό με τσεκούρι στα Δειλινά: 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή και στους «2»

Περιστατικό με τσεκούρι στα Δειλινά: 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή και στους «2»

Δικάστηκαν σήμερα ο 33χρονος και ο 39χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δίκη παρέπεμψε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου και τα δύο άτομα που ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο με το τσεκούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τόσο ο 33χρονος άνδρας, που τραυμάτισε με τσεκούρι τον 39χρονο φίλο του, όσο και ο 39χρονος που πρώτος απείλησε τον άλλον με μαχαίρι δικάστηκαν σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ωστόσο τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει ο ένας τον άλλον και να παρουσιάζονται δύο φορές το μήνα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικογραφία που είχε σχηματιστεί από τις αστυνομικές αρχές σε βάρος του κάνει λόγο για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ο 39χρονος πήγε στο σπίτι του 33χρονου στα Δειλινά.

Οι δυο τους, οι οποίοι έχουν απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την αστυνομία, είχαν έντονες προσωπικές διαφορές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καυγάς.

Ο 39χρονος πήρε ένα μαχαίρι και απείλησε τον 33χρονο ο οποίος με τη σειρά του άρπαξε ένα τσεκούρι και του το κάρφωσε δύο φορές στο πρόσωπο.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο τραυματίας ευτυχώς είχε τραυματιστεί ελαφρά και οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο πρόσωπο.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι μετέβησαν και στην περιοχή των Δειλινών όπου και συνέλαβαν τον δράστη αλλά και στο νοσοκομείο όπου συνέλαβαν και τον τραυματία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση