HomeΚΡΗΤΗΣτον εισαγγελέα ο 33χρονος που «κάρφωσε» τσεκούρι στο πρόσωπο φίλου του

Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που «κάρφωσε» τσεκούρι στο πρόσωπο φίλου του

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη και ο 39χρονος τραυματίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 33χρονος άνδρας που τραυμάτισε στο πρόσωπο με τσεκούρι έναν 39χρονο φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήδη στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από τις αστυνομικές αρχές σε βάρος του και κάνει λόγο για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Την ίδια ώρα, έχει συλληφθεί και ο 39χρονος τραυματίας καθώς φέρεται ότι επιτέθηκε πρώτος στον 33χρονο με ένα μαχαίρι και αναμένεται να βρεθεί και αυτός στον εισαγγελέα.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ο 39χρονος πήγε στο σπίτι του 33χρονου στα Δειλινά.

Οι δυο τους, οι οποίοι έχουν απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την αστυνομία, είχαν έντονες προσωπικές διαφορές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καυγάς.

Ο 39χρονος πήρε ένα μαχαίρι και απείλησε τον 33χρονο ο οποίος με τη σειρά του άρπαξε ένα τσεκούρι και του το κάρφωσε δύο φορές στο πρόσωπο.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο τραυματίας ευτυχώς είχε τραυματιστεί ελαφρά και οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο πρόσωπο.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι μετέβησαν και στην περιοχή των Δειλινών όπου και συνέλαβαν τον δράστη αλλά και στο νοσοκομείο όπου συνέλαβαν και τον τραυματία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση