HomeΚΡΗΤΗΜαθητές διαδήλωσαν για την «Ειρήνη» στέλνοντας το δικό τους μήνυμα κατά του πολέμου

Μαθητές διαδήλωσαν για την «Ειρήνη» στέλνοντας το δικό τους μήνυμα κατά του πολέμου

Τους υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μικρούς μαθητές που διαδήλωναν για την «Ειρήνη» στέλνοντας το δικό τους μήνυμα κατά του πολέμου συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Τα παιδιά συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους έφτασαν στην Περιφέρεια διασχίζοντας το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας λευκά χάρτινα περιστέρια.

Τους μικρούς μαθητές υποδέχτηκε στην είσοδο της Περιφέρειας με συνεργάτες του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης που μίλησε μαζί τους αλλά και με τις δασκάλες τους ενώνοντας παράλληλα  την φωνή του με την δική τους για το σημαντικό – πολύτιμο αγαθό της ΕΙΡΗΝΗΣ.

3-3

Οι μικροί διαδηλωτές ήταν μαθητές του 8ου  Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου και του Ευρωπαϊκού Νηπιαγωγείου, και όπως ανέφεραν οι δασκάλες τους, ήταν μια δράση που ευαισθητοποίησε, είχε ανταπόκριση και χειροκροτήθηκε από τις Αρχές και τους διερχόμενους πολίτες.

Παράλληλα πρόσθεσαν, ότι, η δράση ξεκίνησε από ευαισθητοποίηση των ίδιων των μαθητών καθώς ανάμεσα τους είναι μαθητές παιδιά αλλοδαπών από εμπόλεμες περιοχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση