HomeΚΡΗΤΗΣυνεργασία Δημάρχου Ρεθύμνης Γ. Μαρινάκη & Προέδρου ΕΔΕΥΑ

Συνεργασία Δημάρχου Ρεθύμνης Γ. Μαρινάκη & Προέδρου ΕΔΕΥΑ

Προώθηση θεμάτων που αφορούν στις ΔΕΥΑ από τον Δήμαρχο Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης 8 Μαρτίου 2022, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης  Χ. Μαρινάκης προκειμένου να προωθήσει, με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ, θέματα που αφορούν τις ΔΕΥΑ της χώρας.

Ειδικότερα, ο κ. Μαρινάκης έχει προγραμματισμένη συνάντηση, το απόγευμα της ίδια ημέρας, με τον νέο Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Βαρελίδη Πέτρο,  με τον οποίο θα συζητήσουν  την εναρμόνιση της χώρας μας με το ενωσιακό δίκαιο δλδ τις ευρωπαϊκές οδηγίες που αφορούν την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης,  την κοστολόγηση και τιμολόγηση των υπηρεσιών ύδατος, θέματα που αφορούν το σχέδιο  Εθνικού Κλιματικού Νόμου και τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας κ.α.

Την επόμενη ημέρα,  Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με βασικό θέμα στην ημερήσια  διάταξη, τη διαχείριση ενεργειακού κόστους. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, θα εξεταστούν επίσης διοικητικά και οργανωτικά θέματα της Ένωσης όπως η πρόταση για τις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας (ΚΣΣΕ), η επικύρωση πρακτικών κ.α. ενώ τα μέλη του Δ.Σ  ενημερωθούν για τη δραστηριότητα των Επιτροπών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαρτίου 2022 και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Κυκλοφοριακών Θεμάτων Δ. Ρ κ. Θωμάς Κρεβετζάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση