HomeHL-LifestyleΜανώλης Κονταρός: «Δεν μπορούσα να κινηθώ αλλά μέσα μου ένιωθα ότι χόρευα»

Μανώλης Κονταρός: «Δεν μπορούσα να κινηθώ αλλά μέσα μου ένιωθα ότι χόρευα»

«Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να χορέψω και πολλές φορές αυτό με στεναχωρεί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Μανώλης Κονταρός. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο σοκαριστικό ατύχημα που τον καθήλωσε και από τότε δίνει μεγάλη μάχη για να επανέλθει.

«Έχω εισπράξει αγάπη και δύναμη από την γυναίκα μου, από τα παιδιά μου και από όλους τους φίλους μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όμως η ζωή είναι όμορφη και την βαδίζω. Την προχωρώ όπως μπορώ. Την βαδίζω, κάνω όνειρα και προχωρώ. Δεν έχω σταματήσει καθόλου. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να χορέψω και πολλές φορές αυτό με στεναχωρεί. Θυμάμαι όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο ο πρώτος μου γιος, ο Γιάννης και είχαμε κάνει ένα τραπέζι στο σπίτι με πολλούς φίλους και συγγενής. Τότε σηκώθηκα, ήμουν όρθιος, κρατούσα τα παιδιά μου και πέρασαν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι λίγο όρθιο και χόρευαν. Εγώ δεν μπορούσα να κινηθώ, στεκόμουν όρθιος αλλά ένιωθα μέσα στην ψυχή μου ότι χόρευα. Και το ένιωσα ότι χόρεψα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής για να συνεχίσει:

«Κάθε άνθρωπος έχει τις δυσκολίες του αλλά δεν πρέπει να παραδίνεται, πρέπει να ζει. Είναι όμορφο να ζεις, είναι πολύ όμορφο. Κάνω τα πάντα και νιώθω πολύ χαρούμενος με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά που το καθένα με «ταλαιπωρεί» με τον τρόπο του».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση