HomeHL-LifestyleSurvivor Spοiler: Ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spοiler: Ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά τη δεύτερη ασυλία

Θα ισοφαρίσουν οι Μαχητές ή θα κάνουν το απόλυτο οι Διάσημοι;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που πήραν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας το βράδυ της Κυριακής και το Survivor δείχνει πως… αποκτά ξανά ενδιαφέρον.

Οι Μαχητές είχαν πάρει… φόρα και πήγαιναν από νίκη σε νίκη, όμως αυτή ξαφνικά κόπηκε. Στο συμβούλιο του νησιού είδαμε τους «μπλε» να θεωρούν πως το πρόβλημα στην ομάδα τους είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και έτσι τον έβγαλαν στον… τάκο και μάλιστα με διαφορά.

Ο ίδιος πάντως δέχθηκε την απόφαση των συμπαικτών του και απάντησε: «Θα στηρίζω πάντα την ειλικρίνεια, τις καθαρές και αληθινές σχέσεις. Θα σταθώ στις ιδέες μου και τις απόψεις μου. Στηρίζω τις ιδέες και τις αξίες μου και θεωρώ ότι κανένα προσωπικό συμφέρον δεν μπορεί να επισκιάσει την δυναμική αυτής της ομάδας. Ο κόσμος βλέπει έναν άνθρωπο αληθινό. Ο κόσμος είναι αλάνθαστα δίκαιος» τόνισε ο Μαρτίκας, ο οποίος -εκτός απροόπτου- θα καταφέρει για μια ακόμη εβδομάδα να αποφύγει την αποχώρηση…

Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Οι Μαχητές θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να βγάλουν δύο παίκτες υποψήφιους και να στείλουν και τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού, ώστε να και εκείνοι με τη σειρά τους να ψηφίσουν.

Παράλληλα, δεν θέλουν να χάσουν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα παίκτη, καθώς την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε ο Γιάννης Τσολάκης.

Θα καταφέρουν λοιπόν οι Μαχητές να «απαντήσουν» και να πάμε σε ψηφοφορία με τέσσερις υποψηφίους για αποχώρηση; Η απάντηση είναι «όχι». Η μπλε ομάδα γνωρίζει και σήμερα την ήττα.

Οι Διάσημοι κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία και στέλνουν ηττημένους τους Μπλε στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν ακόμα δύο υποψήφιους για αποχώρηση, ένα από τη ψηφοφορία και έναν που θα υποδείξει η Μαίη ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση