HomeHL-LifestyleΟ Χρήστος Μάστορας και το ξεχασμένο… σουτιέν στην πίστα -Απίστευτη ιστορία

Ο Χρήστος Μάστορας και το ξεχασμένο… σουτιέν στην πίστα -Απίστευτη ιστορία

Δείτε την εικόνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενα επικό στόρι ανέβασε την Κυριακή ο Χρήστος Μάστορας.

O αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία της εμφανίσεις του στο «BOX Athens» για 6η συνεχόμενη χρονιά επιτυχίας, με τις Μέλισσες.

Μαζί τους, για ακόμα μία χρόνια, η Τάμτα, με τη μοναδική σκηνική παρουσία και τις ξεχωριστές ερμηνείες.

Ετσι τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από άλλη μια επιτυχημένη εμφάνιση, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε μια φωτογραφία με κάτι που ο τραγουδιστής δεν περίμενε να ξεχαστεί στην πίστα.

Ο λόγος για ένα μαύρο σουτιέν. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα μαύρο σουτιέν και έγραψε: «Κάποια/ος έχασε αυτό σήμερα στο stage».

soytien-skhnh

Και πραγματικά είναι να απορεί κανείς πώς ξεχάστηκε ένα σουτιέν στη σκηνή ενός κέντρου.

Χρήστος Μάστορας: Η σπάνια ανάρτηση με τους γονείς του

Οι σπάνιες αναρτήσεις συνεχίστηκαν για τον Χρήστο Μάστορα καθώς στη συνέχεια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στη μητέρα και τον πατέρα του, στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία.

O frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» μπορεί να απασχολεί πολλά χρόνια τα Μέσα, όμως στα social media επιλέγει να δημοσιεύει πράγματα που αφορούν κυρίως τη μουσική.

Αλλωστε η πρώτη φορά που είδαμε την οικογένεια του Χρήστου Μάστορα ήταν πριν λίγους μήνες, στη συνέντευξη που έδωσε στο Ενώπιος Ενωπίω. Το πιο γλυκό highlight ήταν αναμφίβολα όταν η οικογένεια του τραγουδιστή ερμήνευσε το τραγούδι «Το κύμα», με τον τραγουδιστή να μην μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό του αλλά κι όταν είδαμε την κούκλα αδερφή του, Αμαλία, να μιλάει για εκείνον.

Αυτή τη φορά ο Χρήστος Μάστορας βρέθηκε για φαγητό με την οικογένειά του και δεν έλειψαν οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram. Οπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η ομοιότητα του τραγουδιστή με τον πατέρα του είναι μεγάλη.

mastoras-mama mastoras-mpampas

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση