HomeHL-LifestyleΕύη Αδάμ, Βίκυ Κουλιανού, Ρέα Τουτουνζή και Δωροθέα Μερκούρη σε ένα επικό 90s throwback

Εύη Αδάμ, Βίκυ Κουλιανού, Ρέα Τουτουνζή και Δωροθέα Μερκούρη σε ένα επικό 90s throwback

Ποιος δεν θυμάται την χρυσή εποχή της ελληνικής μόδας;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λάμψη, fashion shows, υπέροχα ρούχα και φωτογραφίσεις που γίνονταν talk of the town -τα 90s ήταν μια χρυσή δεκαετία για τη μόδα και η περίοδος όπου μεσουράνησαν τα διασημότερα super models. Τότε, η βιομηχανία της μόδας άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία και στη χώρα μας με τους Έλληνες σχεδιαστές να κυκλοφορούν τις πιο επιτυχημένες συλλογές τους και να διοργανώνουν εντυπωσιακά shows.

Μεγάλο μέρος όλης αυτής της επιτυχίας ήταν και τα χρυσά κορίτσια του ελληνικού modeling. Τα μοντέλα αντιμετωπίζονταν ως μούσες των διάσημων σχεδιαστών και ως celebrities και προκαλούσαν πανικό κάθε φορά που εμφανίζονταν στις πασαρέλες ή σε κάποιο editorial μόδας.

Ένας από τους δημιουργούς που μεσουράνησε εκείνη την εποχή ήταν σίγουρα ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος πριν ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας διέπρεψε ως fashion editor.

Ο ίδιος δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε στα 90s, ως fashion editor, περιτριγυρισμένο από τις πιο διάσημες Ελληνίδες μοντέλα της εποχής. Πολλοί νοσταλγούν εκείνη την εποχή με τα λαμπερά εξώφυλλα και το ατελείωτο glamour.

Εύη Αδάμ, Βίκυ Κουλιανού, Φιλίππα Μάθιους, Ρέα Τουτουντζή, Ιωάννα Σουλιώτη, Δωροθέα Μερκούρη, Δήμητρα Κωστάκη, Μαρία Καλάβρια και άλλες μούσες της ελληνικής μόδας ποζάρουν σε ένα επικό throwback με τον αγαπημένο τους Βασίλη Ζούλια.
bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση