HomeHL-CultureΝτόλι Πάρτον: Στο νέο της μυθιστόρημα, θα αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά της μουσικής βιομηχανίας

Ντόλι Πάρτον: Στο νέο της μυθιστόρημα, θα αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά της μουσικής βιομηχανίας

 «Τα έχω δει όλα σε αυτόν τον χώρο και τώρα θα τα δείτε κι εσείς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ντόλι Πάρτον στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Run, Rose, Run» έχει σκοπό να «βγάλει στη φόρα» τη σκοτεινή πλευρά της μουσικής βιομηχανίας.

Η σταρ της country μουσικής «ένωσε τις δυνάμεις της» με τον διάσημο συγγραφέα του βιβλίου «Alex Cross», Τζέιμς Πάτερσον και σύντομα θα διηγηθεί στο κοινό της όλη της την ιστορία.

«Δείχνει πολλά από τη σκοτεινή πλευρά αυτού του χώρου. Οι άνθρωποι που ήταν σε αυτό, όπως εγώ, τα ξέρετε όσα θα πω, γιατί τα έχετε ζήσει», αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξή της στο CBS Sunday Morning, που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Το μυθιστόρημα θα αφηγείται την ιστορία της Ρόουζ, μία νεαρής τραγουδίστριας/στιχουργού από το Νάσβιλ, η οποία συνειδητοποιεί τελικά, ότι η φήμη και η τύχη δεν είναι το παν. Επίσης, το μυστικό που κρύβει απειλεί να καταστρέψει την καριέρα της, αν μαθευτεί.

«Θα τα δείτε όλα. Τους μάνατζερ που προσπαθούν να ξεσκίσουν τους καλλιτέχνες. Θα έκαναν τα πάντα για να σε εξαπατήσουν. Τα έχω δει όλα σε αυτόν τον χώρο και τώρα θα τα δείτε κι εσείς», εξήγησε η Ντόλι Πάρτον.

Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 7 Μαρτίου από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε αναφέρει σε παλαιότερη δήλωσή της πως θα ήθελε πολύ να πρωταγωνιστήσει ως Ρόουζ σε μία κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου.

«Εύχομαι να κάνουμε αυτό το βιβλίο ταινία και να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα. Όλοι το θέλουμε», είχε δηλώσει.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση