HomeHL-LifestyleΜάριος Αθανασίου: «Φοβάμαι πάρα πολύ με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία»

Μάριος Αθανασίου: «Φοβάμαι πάρα πολύ με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και εξέφρασε τους προβληματισμούς του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, αναφέρθηκε στα social media και τις αντιπαραθέσεις που λαμβάνουν συχνά χώρα εκεί.

«Στα social media δεν κάνω κουβέντα με τον κόσμο συχνά. Τα φοβάμαι λίγο και προσπαθώ να τα χρησιμοποιώ όσο καλύτερα μπορώ για τους λόγους που τα χρειάζομαι, είτε αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά μου, είτε με κάποια δράση που κάνουμε με την ομάδα. Δεν μπαίνω σε αντιπαραθέσεις ποτέ, σέβομαι τις απόψεις των ανθρώπων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός σχολίασε τα γεγονότα που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Παραδέχτηκε μάλιστα, πως φοβάται πάρα πολύ τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

«Φοβάμαι πάρα πολύ με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία, όμως νομίζω πως φοβόμαστε από τότε που γεννηθήκαμε. Είμαι 47 χρονών κι η πορεία μου ως τώρα, ξεκίνησε με τον Ψυχρό Πόλεμο και μπήκε σε άλλους πολέμους, όπως στους Δίδυμους Πύρκους, στην τρομοκρατία, στον Covid-19. Η ανθρωπότητα έχει πάντα κάτι να κινείται που θα την καταστρέψει, θα τη δυσκολέψει, θα τη φτωχοποιήσει», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Συνήθως είμαστε όλοι πολύ φοβισμένοι κι αγχωμένοι, πρέπει να παλεύουμε με αυτό. Βέβαια, τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει τελείως. Βιώνουμε καταστάσεις που δεν φανταζόμασταν ότι θα ζήσουμε και με τον κορωνοϊό και με τους περιορισμούς και τα lockdowns και τώρα με την πιθανότητα μίας γενικευμένης σύρραξης», πρόσθεσε.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση