HomeHL-CultureΟ Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί σε ισπανικό σίριαλ

Ο Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί σε ισπανικό σίριαλ

Υποδύεται έναν μαφιόζο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί πολλοί να μην το θυμούνται όμως ο Πάνος Μουζουράκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ηθοποιός, μέσα από τους Singles.

Και μπορεί να είναι ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του ωστόσο πάντα επιστρέφει και ξετυλίγει το ταλέντο του στην υποκριτική.

Ο Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί σε Ισπανική σειρά

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Μετά τη συμμετοχή στο ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ, ο Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί σε ισπανική σειρά με τίτλο «Nasdrovia»

Ο πολυτάλαντος και πολυπράγμων Πάνος Μουζουράκης εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με τα επαγγελματικά του βήματα.

Μία ιστορία που ξεκίνησε την περασμένη άνοιξη, όταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του 2ου κύκλου της σειράς «Nasdrovia». Ο Πάνος Μουζουράκης υποδύεται τον μαφιόζο / εκτελεστή Ringo ο οποίος προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση.

Οι δημιουργοί της σειράς Miguel Esteban, Luismi Pérez και Sergio Sarria δήλωσαν ότι εντυπωσιάστηκαν από το υποκριτικό ταλέντο του Πάνου Μουζουράκη, που προσάρμοσαν τον ρόλο πάνω στον χαρακτήρα του και τον μεγάλωσαν για χάρη του.

Ο 2ος κύκλος της σειράς που πρωταγωνιστεί ο Πάνος Μουζουράκης, σε παραγωγή Movistar+ σε συνεργασία με την Globomedia (The Mediapro Studio) – δύο από τις μεγαλύτερες ισπανικές εταιρείες παραγωγής, ξεκίνησε να προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα Movistar+ στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ πριν από λίγες μέρες ο Πάνος Μουζουράκης φιλοξενήθηκε και στο περιοδικό Variety, μιλώντας για τη συμμετοχή του στη σειρά καθώς και για τον ρόλο του.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση