HomeHL-LifestyleΚάτια Ζυγούλη: «Ξενυχτάμε για να βλέπουμε τον Απόστολο Ρουβά στο Survivor»

Κάτια Ζυγούλη: «Ξενυχτάμε για να βλέπουμε τον Απόστολο Ρουβά στο Survivor»

 «Θα με έλεγα και ανασφαλή, αυτό μάλλον δεν το φαντάζεστε για εμένα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, στο κανάλι της στο YouTube, μέσα από το οποίο αποκάλυψε πολλά για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει τον τελευταίο καιρό.

Το πρώην μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων και για τον κουνιάδιο της, Απόστολο Ρουβά, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο γκαι συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

«Πέρασα μία φάση πολύ εσωτερική και την περνάω ακόμη» ανέφερε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη μέσα από ένα Q&A, σχετικό με μυστικά ομορφιάς και συνέχισε:

«Δεν βάφω ποτέ τα νύχια μου. Με έχετε δει με βαμμένα νύχια ποτέ; Πρέπει να είναι πολύ ειδική περίτπωση. Το δεύτερο πράγμα που δεν ξέρετε για εμένα, είναι ότι τα μαλλιά μου είναι διαρκώς πιασμένα σε κοτσιδάκι. Δεν θέλω να είναι τα μαλλιά μου μπροστά στο πρόσωπο μου. Θα με έλεγα και ανασφαλή. Αυτό μάλλον δεν το φαντάζεστε για εμένα».

Στη συνέχεια, ερωτηθείσα σχετικά με τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος είναι στο Survivor, απάντησε: «Εννοείται ότι βλέπουμε τον Απόστολο στο Survivor. Ξενυχτάμε για να τον βλέπουμε. Ο Απόστολος μου έδωσε ένα πάρα πολύ σημαντικό μάθημα. Γιατί τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας, τους βλέπουμε πολύ συγκεκριμένα και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε όλα τους τα χαρίσματα, γιατί κάνουμε focus σε αυτά που εμείς αναγνωρίζουμε. Του βγάζω το καπέλο του Αποστόλη, μας έχει βάλει τα γυαλιά. ‘Ενα μεγάλο μπράβο, συγκινούμαι με τον Αποστόλη».
protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση