HomeΣΠΟΡΤαεκβοντο: Εντυπωσίασε ο Α.Σ Τάλως Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ταεκβοντο: Εντυπωσίασε ο Α.Σ Τάλως Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στην Εθνική η Μαρία Χρυσουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των αθλητών του Α.Σ. Τάλως Ηρακλείου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο ITF που έγινε από 25 εως 27 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα. Ο απολογισμός: Μια θέση στην Εθνική ομάδα με τη Μαρία Χρυσουλάκη , τρία μετάλλια και δυο θέσεις στην εξάδα για τους πέντε αθλητές του συλλόγου

Η Μαρία  Χρυσουλάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 3 Dan Tull Νεανίδων εξασφαλίζοντας παράλληλα και μία θέση στην Εθνική Ομάδα Ταεκβοντο Ελλάδας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στην Κροατία ( 27/3/22 έως 2/4/22)

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Δημήτρης Πουλορίνης στην κατηγορία μάχης έως – 51κιλά Εφήβων και ο Λευτέρης Στρατηγάκης

στην κατηγορία μάχης έως – 58 κιλά Ανδρών,

Ο Δημήτρης Καραντινάκης κατέλαβε την τιμητική 4η θέση στην κατηγορία «Δύναμης» Ανδρών και ο  Ιωάννης Βλασιαδης την 5η θέση στην κατηγορία 2 Dan Tull Εφήβων.

‘’Είμαι περήφανος για τους αθλητές μου. Είχαν φανταστική παρουσία και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια’’, δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου, Ηλίας Τζανίδης

 Πρόκριση στο Ευρωπαϊκό για τον Ηρακλειώτη Ανδρέα Τζανίδη

Για μία ακόμη φορά ο Ανδρέας Τζανίδης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση, με στόχο να χαρίσει στη χώρα μας μία ακόμη μεγάλη διάκριση. Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 3 Dan Tull Ανδρών και αποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας Ταεκβοντο Ελλάδας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  που θα γίνει στην Κροατία.

Ο Ανδρέας Τζανίδης πήρε την 4η θέση στην κατηγορία «Δύναμης» Ανδρών και 5η θέση στην κατηγορία μάχης έως – 78 Ανδρών.

ilias-tzanidis-stratigakis-levteriskarantinakis-dimitris

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση