HomeHL-LifestyleΦάρμα: Αποχώρησε η Αθανασία Τσουμελέκα

Φάρμα: Αποχώρησε η Αθανασία Τσουμελέκα

Ηττήθηκε από τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια μονομαχία δίχως αύριο παρακολούθησε χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό στη «Φάρμα». Η Αθανασία Τσουμελέκα και ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης ρίχτηκαν στον περίφημο αχυρώνα και στόχος τους ήταν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Τα αγωνίσματα ήταν όπως εβδομάδα σκληρά και απαιτητικά και οι δυο μονομάχοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο ρεμπέτης και η χρυσή Ολυμπιονίκης διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τη νίκη. Από το ξεκίνημα της μάχης η εξέδρα ήταν με στο πλευρό της Αθανασίας Τσουμελέκα αλλά την πρώτη νίκη πήρε ο Κουτσαβάκης.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων ο Κουτσαβάκης επικράτησε και η Αθανασία Τσουμελέκα ήταν αυτή που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Μεγάλη μου τιμή που κέρδισα την Αθανασία», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κουτσαβάκης για την παραμονή στην Φάρμα.

Η Αθανασία ένιωθε ότι θα φύγει

Η Αθανασία Τσουμελέκα λίγη ώρα πριν βρεθεί στον αχυρώνα για να παλέψει με τον Κουτσαβάκη ήταν φορτισμένη συναισθηματικά.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες έλαβαν προσωπικά αντικείμενα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Η χρυσή Ολυμπιονίκης έλαβε δώρο από τα δυο της παιδιά, την Στεφανία και τον Ιάσονα με αποτέλεσμα να συγκινηθεί και να λυγίσει.

«Δεν αντέχω άλλο να μείνω εδώ», ψέλλισε δειλά η Αθανασία Τσουμελέκα αντικρίζοντας την εικόνα των παιδιών της.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση