HomeHL-SportsΟΦΗ: Με Μανδά αλλά και απουσίες στο Φάληρο

ΟΦΗ: Με Μανδά αλλά και απουσίες στο Φάληρο

Ο ΟΦΗ θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό με σημαντικές απουσίες και με τον Χρήστο Μανδά για πρώτη φορά στην αποστολή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον Χρήστο Μανδά να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (27/2, 19.30), στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Μανδάς, Weiss, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπουζούκης, Στάικος, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδης.

Εκτός έμεινε ο Μπαλογιάννης, ο οποίος εκτίει ποινή λόγω κίτρινων καρτών και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ο Νέιρα, ο οποίος είναι επίσης τιμωρημένος, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ιωνικό, οι τραυματίες Τοράλ και Ντε Γκούζμαν, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, οι Μεγιάδο και Φελίπε, που ταλαιπωρούνται από ίωση, ο Καστάνιος, ο οποίος έχει άδεια για οικογενειακούς λόγους και οι Σηφάκης και Σωτηρίου.

Η ομάδα θα αναχωρήσει το απόγευμα από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας (28/2).

Διαφήμιση
Διαφήμιση