HomeHL-9Ξυλοδαρμός γυναίκας στο Ηράκλειο – Στην Ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ ο δράστης

Ξυλοδαρμός γυναίκας στο Ηράκλειο – Στην Ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ ο δράστης

Απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά τον ξυλοδαρμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σε γειτονιά του Ηρακλείου μετά από μεγάλο καβγά ενός ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το απόγευμα της Παρασκευής οι γείτονες ενός σπιτιού στα Καμίνια ειδοποίησαν την Άμεση Δράση όταν άκουσαν φωνές και μία γυναικεία φωνή να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Άμεσα αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου έσπευσαν στο σημείο. Μόλις είδε ο άντρας την αστυνομία άφησε την γυναίκα να φύγει, κλειδώθηκε στο σπίτι του, βγήκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, όπου μένει, και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις έφτασαν στην γειτονιά ο Διοικητής του Α’ Αστυνομικού Τμήματος καθώς και ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας οι οποίοι κατά τις 9:30 το βράδυ κατάφεραν να πείσουν τον άνδρα να ανοίξει την πόρτα και να παραδοθεί.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εισέβαλλαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον άνδρα, όπου έπειτα από εντολή του Εισαγγελέα Ηρακλείου, τον οδήγησαν στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί οι εφημερεύοντες ιατροί, αφού τον εξέτασαν, διέταξαν την ακούσια νοσηλεία του στην Μονάδα Οξέων της Ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 37 ετών ο οποίος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές του Ηρακλείου λόγω χρήσης ουσιών, κλοπών και παραβατικής συμπεριφοράς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση