HomeHL-PsilaΡεπόρτερ «φαινόμενο» καλύπτει τη ρωσο-ουκρανική κρίση σε… έξι γλώσσες

Ρεπόρτερ «φαινόμενο» καλύπτει τη ρωσο-ουκρανική κρίση σε… έξι γλώσσες

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατ. views στο Twitter

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Viral έχει γίνει το live ρεπορτάζ ενός 41χρονου δημοσιογράφου, ο οποίος αυτήν την περίοδο καλύπτει την ουκρανική κρίση ζωντανά από το Κίεβο ως συνεργαζόμενος ανταποκριτής του Associated Press, ενημερώνοντας τον κόσμο για τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο πολύγλωσσος Φίλιπ Κράουδερ πόσταρε εχθές Δευτέρα στον λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο που αποτελεί «συρραφή» αποσπασμάτων από τη live σύνδεσή του με έξι διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, ο Κράουδερ χρησιμοποιεί διαδοχικά έξι διαφορετικές γλώσσες για να ενημερώσει το κοινό κάθε σταθμού, με το αποτέλεσμα να είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Στο βίντεο ο Βρετανο-γερμανο-λουξεμβουργιανός δημοσιογράφος ξεκινάει με ρεπορτάζ στα αγγλικά, και μετά περνάει στα λουξεμβουργιανά, τα ισπανικά, τα πορτογαλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά.

Η χθεσινή ανάρτηση του Κράουδερ, ο οποίος γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο από Βρετανό πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 4 εκατ. views και δεκάδες χιλιάδες likes μόνο στο Twitter, με πολλούς σχολιαστές να αποθεώνουν τον 41χρονο δίνοντάς του συγχαρητήρια για την σωστή χρήση της γραμματικής σε κάθε γλώσσα και την προφορά του.

Ο Κράουδερ ζει στην Ουάσινγκτον και ειδικεύεται στο πολιτικό και διπλωματικό ρεπορτάζ, ενώ έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου ως ανταποκριτής για διάφορα μέσα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση