HomeCity Guide«Δεν είναι αυτό που νομίζεις»: Παράσταση αυτοσχεδιαστικού θεάτρου από το Improv Theater

«Δεν είναι αυτό που νομίζεις»: Παράσταση αυτοσχεδιαστικού θεάτρου από το Improv Theater

“Καλώς ήρθατε σε μια παράσταση που δεν είναι αυτό που νομίζετε!”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για το θέατρο και ελάτε να το γνωρίσετε ξανά, αλλιώς! Μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς σκηνικά, χωρίς περιορισμούς, χωρίς…!

Τα φώτα ανάβουν, δύο ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή, ζητούν από το κοινό ένα ερέθισμα και η παράσταση αρχίζει! Χτίζουν στο μυαλό τους  πλοκή και κείμενα και δημιουργούν ένα αυθόρμητο, συναρπαστικό, αυτοσχεδιαστικό έργο επί σκηνής, εκείνη τη στιγμή.

Έμπνευσή τους; Τα πάντα και τίποτα! Μια ιδέα που ίσως δώσει το κοινό στην αρχή της παράστασης, μια ερώτηση που θα θέσουμε ή το πως κοιταχτήκαν οι ηθοποιοί όταν ανέβηκαν στη σκηνή. Όλα πλάθονται αυθόρμητα, από το μηδέν, επί σκηνής.

Είναι μια θεατρική παράσταση, αλλά… Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Η Heraklion Improv Theater έρχεται τον Μάρτιο με 4 εντελώς διαφορετικές, μοναδικές, αυτοσχεδιαστικές παραστάσεις. Κάθε φορά μια καινούρια παράσταση, μια καινούρια ιστορία και καμία βραδιά δεν είναι ίδια με άλλη.

Μια παραγωγή της Heraklion Improv Theater

Επί σκηνής οι: Ηλίας Βοσκάκης, Μιχάλης Παναγιωτάκης

Φωτισμοί –  Ήχος: Χαρά Καντά

Τι είναι το Improv Theater;

Το Improv Theater είναι μια μορφή θεάτρου διαφορετική από τις άλλες. Δεν υπάρχει σενάριο, προκαθορισμένοι χαρακτήρες και κάποιες φορές δεν υπάρχουν ούτε και σκηνικά.

Οι ηθοποιοί χρησιμοποιούν την φαντασία τους και κάθε λογής έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό επί σκηνής την ώρα της παράστασης. Κάθε παράσταση είναι μοναδική και καμία δεν είναι ίδια με την προηγούμενη ή την επόμενη.

Η Heraklion Improv Theater είναι η πρώτη και μοναδική σχολή Improv Theater στην Κρήτη με έδρα το Ηράκλειο. Με στόχο να διαδώσει το Αυτοσχεδιαστικό Θέατρο στο νησί μας και να μάθει την τέχνη του να μπορείς να δημιουργείς τα πάντα από το τίποτα.

Ημερομηνίες παραστάσεων:

Πέμπτη 03/3/2022

Πέμπτη 10/3/2022

Πέμπτη 17/3/2022

Πέμπτη 24/3/2022

Ώρα έναρξης: 21:30

Στο ΘΕΑΤΡΟΚΑΤΩ, Θεοτοκοπούλου 28, Ηράκλειο

Τιμή εισιτηρίων: 10€ κανονικό | 6€ μειωμένο (φοιτητών, ανέργων, ΑΜΕΑ, ατέλειες).

Εισιτήρια στο viva.gr – – – www.viva.gr/tickets/theater/den-eine-afto-pou-nomizeis/

Στοιχεία επικοινωνίας: 281 301 6467, [email protected], www.heraklionimprov.gr

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Η είσοδος του κοινού επιτρέπεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Διαφήμιση
Διαφήμιση