HomeHL-Lifestyle“Φάρμα”: Η είσοδος των δύο νέων παικτών

“Φάρμα”: Η είσοδος των δύο νέων παικτών

Η ένταση και η ποινή για τους λουκουμάδες και το μέλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την είσοδο δύο νέων παικτών στη “Φάρμα“. Ο λόγος για την Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιαννούλη.

Ποια είναι η αντίδραση και τα πρώτα σχόλια των παικτών που τους υποδέχονται; Δείτε το σχετικό βίντεο από το επεισόδιο της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου.

Όσα θα δούμε απόψε στον ANT1 στις 22:00

  • Πριν τη μονομαχία, το βασικό θέμα των συζητήσεων μεταξύ των παικτών είναι, γι’ άλλη μια φορά, οι χειρισμοί του Κουτσαβάκη και η επεισοδιακή αρχηγία του, ενώ καταστρώνεται και η στρατηγική για τον νέο αρχηγό.
  • Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει και ο επιστάτης. Τι θα τους ανακοινώσει; Τα κατάφεραν με την αποστολή;
  • Λίγο πριν το συμβούλιο με τον Σάκη στον αχυρώνα, η πόρτα της Φάρμας ανοίγει για να υποδεχτεί δύο νέους παίκτες, τη Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιαννούλη.
  • Στο συμβούλιο, οι τόνοι ανεβαίνουν και πάλι όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το εάν θα πρέπει να επιβληθεί ποινή για τους λουκουμάδες και το μέλι. Τι θα στοιχήσει στους παίκτες η παραβίαση των κανόνων;
  • Η μονομαχία γίνεται σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα. Ποιος θα αποχωρήσει, τελικά, από τη Φάρμα; Ποια απρόσμενη εξέλιξη θα πυροδοτήσει, επιπλέον, την κατάσταση;

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση