HomeHL-LifestyleΣασμός: Ο Σπύρος Πετρουλάκης δίνει spoiler – Πρωταγωνιστής αποχωρεί από τη σειρά

Σασμός: Ο Σπύρος Πετρουλάκης δίνει spoiler – Πρωταγωνιστής αποχωρεί από τη σειρά

Ποιες θα είναι οι εξελίξεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός» αναφέρθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια από τη σειρά θα αποχωρήσει ένας από τους πρωταγωνιστές, που είναι πολύ αγαπητός στο κοινό.

«Θα υπάρξει αποχώρηση πρωταγωνιστικού ρόλου στα επόμενα επεισόδια. Δεν μπορώ να σας πω και τι θα γίνει στο τέλος. Ίσως να υπάρξουν και δύο αποχωρήσεις πρωταγωνιστών. Δεν λέω τρεις, είπαμε… », είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος υποδυόταν τον Πετρή και συνέχιζε μέχρι πρόσφατα να εμφανίζεται στη σειρά μέσα από αναδρομές στο παρελθόν, δεν θα εμφανιστεί ξανά.

«Ίσως εμφανιστεί μόνο σε κάποιες σκέψεις της Μαρίνας», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως έρχονται κι άλλες εξελίξεις, που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

«Η Θοδώρα θα μείνει έγκυος και θα δούμε κι άλλες εγκυμοσύνες», είπε.

Όσο για τον ρόλο της Βασιλικής στη σειρά, την οποία υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Σπύρος Πετρουλάκης είπε πως δεν θα πεθάνει ακόμα.

«Αν και στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου η Βασιλική πεθαίνει, εμείς έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε να την κρατήσουμε. Είναι ένας ισχυρός ήρωας και για να το πω και πιο μπακαλίστικα, το κέρδισε με το «σπαθί» της. Ο κόσμος την αγάπησε και την ήθελε με τον Μαθιό, ταίριαξε με τον Δημήτρη Λάλο. Είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Δεν είναι ότι κάνουμε το χατίρι του κόσμου, αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει», δήλωσε και ύστερα ανέφερε πως σύντομα, η Βασιλική θα μάθει ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση