HomeHL-SportsΟικονομική στήριξη σε 4 κολυμβητές του Λίντο

Οικονομική στήριξη σε 4 κολυμβητές του Λίντο

Έχουν επιλεγεί στις προεθνικές ομάδες κολύμβησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια μικρή στήριξη στις μεγάλες ανάγκες τους, παρείχε σε τέσσερις κολυμβητές , μέλη προ εθνικών ομάδων, του Ηρακλείου ο σύλλογος γονέων αθλουμένων του κολυμβητηρίου «Λίντο».

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του συλλόγου δόθηκαν από 100 ευρώ σε κάθε ένα από τα παιδιά της πόλης μας που έχουν επιλεγεί για τις προ εθνικές ομάδες κολύμβησης .

Πρόκειται για τους εξής αθλητές και αθλήτριες. Βασιλάκη Άρτεμη, Κακουλάκης Βασίλης, Κανόγκα Κάλλια και  Σπαθαράκης Νικος.

«Είναι μια μικρή συνεισφορά από το ταμείο του συλλόγου μας ώστε να καλυφθούν κάποια από τα έξοδα μετακίνησης τους για τους αγώνες κατηγοριών και για τους αγώνες ανοιχτής κατηγορίας που θα διεξαχθούν 18-20/02 και 25-27/02 στην Αθήνα.» αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων των αθλητών του κολυμβητηρίου Λίντο ιδρύθηκε το 2015 και αποτελείται από γονείς όλων των κολυμβητικών σωματείων της πόλης μας. Κύριος στόχος του συλλόγου είναι η υποστήριξη των αθλητών. «Ευελπιστούμε στη συνέχεια ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης μας να στηρίξει το σύλλογο μας και τους αθλητές μας μέσω χορηγιών ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες διοργανώσεις.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση