HomeHL-LifestyleMasterChef: Απόψε η πρώτη αποχώρηση

MasterChef: Απόψε η πρώτη αποχώρηση

Για ποιον τελειώνει πρόωρα το μαγειρικό ταξίδι στον διαγωνισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «MasterChef» ξεκίνησε δυναμικά και αυτό είναι εμφανές από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Νικητής του πρώτου τεστ δημιουργιότητας αναδείχθηκε ο Γιάννος, ο οποίος αφού κέρδισε τη δοκιμασία του Mystery Box, έδειξε τα «δόντια» του στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, αφού με τις επιλογές που έκανε δυσκόλεψε αρκετούς από αυτούς.

Τα υλικά, που φαίνονταν πιο εύκολα διαχειρίσιμα αποδείχθηκαν τελικά, «παγίδα» και η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης πλησιάζει. Στο αποψινό επεισόδιο, τουλάχιστον τρεις θα είναι οι παίκτες που θα επιδοθούν στην κουζίνα του MasterChef, ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, οι κριτές εμφανίζονται απαισιόδοξοι σχετικά με τις προσπάθειες των υποψηφίων προς αποχώρηση. Ακούμε μάλιστα τον σεφ και κριτή, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στο φινάλε του trailer να αναφέρει πως: «είναι άγχος εναντίον απειρίας».

Η αγωνία κορυφώνεται και οι διαγωνιζόμενοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο ριάλιτι μαγειρικής. Οι 24 θα γίνουν 23, με τις φήμες για αποχώρηση άνδρα παίκτη να έχουν «πάρει φωτιά».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση