HomeΚΡΗΤΗΒραβείο για το ΕΑΚΗ για την ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού BeActive

Βραβείο για το ΕΑΚΗ για την ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού BeActive

Τιμητικές διακρίσεις για το ΕΑΚΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού παρουσία του Υφυπουργού και του Γ.Γ, ο Πρόεδρος κ. Ζερβός παρέλαβε τιμητικές διακρίσεις για το ΕΑΚΗ στο πλαίσιο του προγράμματος της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού #BeActive.
ÅÊÄÇËÙÓÇ BEACTIVE ÓÔÇÍ ÃÃÁ
Ο κύριος Ζερβός δήλωσε:

Εμείς ως Διοίκηση του ΕAK Ηρακλείου, αλλά πρωτίστως ως πολίτες αναδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία τη σημασία του αθλητισμού ως κοινωνικό αγαθό και προσπαθούμε με κάθε μέσο προς όφελος των παιδιών μας.

Μέσω του BeActiveHellas υλοποιήσαμε ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων ενεργοποιώντας κυρίως το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού του νομού Ηρακλείου, με το μήνυμα στα παιδιά να εντάξουν τη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητά τους.

Επισκεφθήκαμε σχολεία και κοινωνικές δομές, φιλοξενήσαμε σχολεία στις εγκαταστάσεις μας.

Σημαντική εκδήλωση ήταν η παρουσίαση των Ολυμπιακών αθλημάτων από αθλητές με βιωματικές δράσεις μιλώντας στα παιδιά για τα μυστικά των αγωνισμάτων τους, τις αξίες του αθλητισμού και τη σημασία του υγιεινού τρόπου ζωής.

Τα τελευταία δύο χρόνια ανοίξαμε τις πόρτες του ΕΑΚΗ στους πολίτες του Ηρακλείου με δυναμική παρουσία σε αυτή την πανευρωπαϊκή εκστρατεία με στόχο οι δράσεις μας να αποτελέσουν την πηγή έμπνευσης για τα παιδιά αλλά και όσους ενήλικες το επιθυμούν.

Ως Διοίκηση σε συνεργασία και με τους εργαζόμενους μας δεσμευόμαστε με κάθε ενέργεια για υλοποίηση και προβολή του θεσμού #BeActive εστιάζοντας πάντα στις αξίες και τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ BEACTIVE ΣΤΗΝ ΓΓΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση