HomeHL-9Πτώμα στον ποταμό των Σισσών: Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα

Πτώμα στον ποταμό των Σισσών: Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα

Δεν υπήρξαν κακώσεις στο σώμα – Εν αναμονή των τοξικολογικών και του dna

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε έναν υψηλόσωμο άνδρα, ηλικίας 35 με 50 χρόνων, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στον ποταμό των Σισσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το ιατροδικαστικό πόρισμα βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρμόδιων αρχών ενώ αναφέρεται πως από τα στοιχεία που ελέχθησαν δεν προκύπτει κάποια κάκωση.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη ενώ δεν υπήρχαν τα χέρια ενώ το κεφάλι είχε αποκολληθεί από το σώμα με τις αρχές να το βρίσκουν κάποια μέτρα πιο μακριά.

«Όπως καταλαβαίνεται είχαμε λίγα πράγματα στη διάθεσή μας. Ωστόσο, το πτώμα ανήκει σε έναν υψηλόσωμο άνδρα ηλικίας 35 με 50 χρόνων. Παράλληλα, διαπιστώσαμε πως ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν στο νερό για τουλάχιστον 3 μήνες», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως δεν βρέθηκαν κακώσεις.

«Απ’ αυτά που έχουμε και ελέγξαμε φαίνεται ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που προκύπτουν από κάποια εγκληματική ενέργεια όπως μαχαίρωμα ή πυροβολισμό. Τα οστά ήταν καθαρά από τέτοιου είδους κακώσεις. Αυτό βέβαια που δεν μπορούμε να ξέρουμε είναι αν έπεσε μόνος του στη θάλασσα ή αν τον έσπρωξα. Επίσης, παθολογικά είδαμε ότι δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα γιατί είχε διατηρηθεί η καρδιά και ήταν σε καλή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδομανωλάκης.

Εν αναμονή των τοξικολογικών και του dna

Ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομανωλάκης, έλαβε δείγμα οστού και το έστειλε για εξέταση dna ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές.

«Έχουμε ήδη παραδώσει το τεμάχιο του οστού για dna για την ταυτοποίηση ενώ καταφέραμε και πήραμε ένα κομμάτι οργάνου και το δώσαμε για την τοξικολογική. Περιμένουμε να δούμε αν θα δείξει κάτι», τόνισε σχετικά ο κ. Παπαδομανωλάκης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση