HomeHL-LifestyleΠάνος Νάτσης: Η σύντροφός του ξεσπά, 11 μέρες μετά τον θάνατό του

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του ξεσπά, 11 μέρες μετά τον θάνατό του

«Δεν το αντέχω, έχω πάρα πολύ θυμό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια νέα ανάρτηση στο Instagram έκανε η σύντροφος του Πάνου Νάτση, έντεκα ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου. Ήταν μόλις 31 ετών.

Η σύντροφός του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, ράγισε καρδιές με την ανάρτησή της, λίγο μετά τον χαμό του ηθοποιού, δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο της Αγγλίδας θεατρικής συγγραφέως, Σάρα Κέιν.

Στο μεταξύ, σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) η κηδεία του Πάνου Νάτση στο κοιμητήριο Σχιστού και την επόμενη μέρα, η σύντροφος του ηθοποιού έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η νέα ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση

Και μια εβδομάδα αργότερα, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, η Διονυσία Γεωργιάδου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram.

Ανέβασε μια φωτογραφία της με τον Πάνο Νάτση, την ώρα που ήταν πάνω στη μηχανή και έβγαλε τη φωτογραφία μέσα από τον καθρέφτη της μοτοσυκλέτας.

«Δεν το αντέχω, έχω πάρα πολύ θυμό»

Εντωμεταξύ, η Διονυσία Γεωργιάδου, μίλησε, χθες, για πρώτη φορά για την απώλεια του Πάνου Νάτση.

«Δεν έλεγε πολλά λόγια. Τον ενδιέφερε η τέχνη του. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να βιώνουμε, δεν είναι η φύση να φεύγει ένας νέος άνθρωπος και τόσο βίαια. Την παιδεία δεν την έχουμε και δεν θέλουμε να την αποκτήσουμε», ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε έτσι. Χάνεις την υπόλοιπη ζωή, »σκοτώνεις» ανθρώπους που είναι κοντά σου γιατί κι αυτοί μαζί σου χάνονται. Δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας, απλά έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Έχω πάρα πολύ θυμό. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα, χωρίς λόγο», συμπλήρωσε.

panos_natsis_syntrofos

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση