HomeCity GuideΜία διάλεξη και με τη συναυλία “Aegean Jazz” – Με τους Β. Ρακόπουλο και Markus Stockhausen

Μία διάλεξη και με τη συναυλία “Aegean Jazz” – Με τους Β. Ρακόπουλο και Markus Stockhausen

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μία διάλεξη-σεμινάριο, με εισηγητές τους Βασίλη Ρακόπουλο και Markus Stockhausen και μία συναυλία με τίτλο “Aegean Jazz”, συνεχίζεται στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου το «Jazz in Progress – Heraklion Jazz Festival 2022».

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά διοργάνωση ενός θεσμού που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 και παραμένει ζωντανός και δυναμικός, έτοιμος να προσφέρει στο μουσικόφιλο κοινό, σπουδαίες και σπάνιες στιγμές καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου
Πειραματική Σκηνή, ώρα 12:00

Διάλεξη-σεμινάριο «Intuitive music and more…»
Εισηγητές: Βασίλης Ρακόπουλος, Markus Stockhausen

Διαβάστε περισσότερα στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3IWosMF

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου

Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού», ώρα 21:00

Συναυλία Βασίλης Ρακόπουλος – Markus Stockhausen “Aegean Jazz”

stockhausen

Ο Γερμανός τρομπετίστας και συνθέτης Markus Stockhausen, γόνος μουσικής οικογένειας με μεγάλη παράδοση και παγκοσμίως αναγνωρισμένος μουσικός, συμμετέχει φέτος στο «Jazz in Progress-Heraklion Jazz Festival». Ερευνητής της αυτοσχεδιαστικής μουσικής και με μια πορεία σχεδόν τριών δεκαετιών με σημαντικότατους σταθμούς και συνεργασίες ανά την Ευρώπη και τον κόσμο, ο Markus Stockhausen συναντά στο Ηράκλειο τον κιθαρίστα και συνθέτη Βασίλη Ρακόπουλο. Οι δυο τους, θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι στη θάλασσα του Αιγαίου.

Μαζί τους οι Τάκης Φαραζής (πιάνο), Πέτρος Βαρθακούρης (κοντραμπάσο) και Πέτρος Κούρτης (κρουστά).

Στη διάθεση σας είναι και το σχετικό video της διοργάνωσης: https://bit.ly/3uyYcE0

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 15, 12 και 10€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα ταυτόχρονης έκδοσης εισιτηρίων και για τις 4 συναυλίες του «Jazz in Progress – Heraklion Jazz Festival 2022» (12, 13, 14 και 16/2), με προνομιακή έκπτωση 20%.

Το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00 – τηλ. 2813409247)

● Την ticketservices.gr, από εδώ: https://bit.ly/3sdmDnI

● Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης,

σύμφωνα με τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19, για την είσοδο σε κάθε κλειστή αίθουσα, οι θεατές οφείλουν να πληρούν τις προϋποθέσεις και να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού (να έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης κατά την είσοδο, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Το ΠΣΚΗ επιπρόσθετα θα τηρήσει, για μεγαλύτερη ασφάλεια του κοινού στις κλειστές του αίθουσες, αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

Δωρεάν στάθμευση για τους θεατές στο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ

Γίνεται τέλος γνωστό, ότι για τους θεατές των εκδηλώσεων του ΠΣΚΗ, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.