HomeHL-9Εικόνες – σοκ: Πάρκαραν στην πλατεία που ήταν γεμάτη με παιδιά!

Εικόνες – σοκ: Πάρκαραν στην πλατεία που ήταν γεμάτη με παιδιά!

Στην πλατεία του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ότι οι Κρητικοί έχουν τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς είναι γεγονός και αυτό επιβεβαιώνεται συνεχώς από τα πολλά θανατηφόρα τροχαία που σημειώνονται στους δρόμους της Κρήτης.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που δεν σέβονται ούτε τους χώρους όπου χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για πεζούς και για παιδιά.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός του cretapost από την πλατεία του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά μετά την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ευγενίου έξω στην πλατεία βρίσκονταν δεκάδες οικογένειες, με μικρά παιδιά, που βρήκαν την ευκαιρία να ακούσουν από τα μεγάφωνα το Συλλείτουργο αλλά και να απολαύσουν την ηλιόλουστη ημέρα.

parking-agios-mhnas5

Δυστυχώς, μέσα στην πλατεία κάποιοι δεν δίστασαν να παρκάρουν τα οχήματά τους και μόλις ολοκληρώθηκε το Συλλείτουργο να μπουν σαν κύριοι στα αυτοκίνητά τους, να κάνουν μανούβρες την ώρα που έπαιζαν παιδιά και να ξεπαρκάρουν.

parking-agios-mhnas4

Οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους από όλο αυτό το σκηνικό ενώ εύλογα προκλήθηκαν οι απορίες για το πού είναι η δημοτική αστυνομία και η ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση