HomePost ItΒαρδάκης: «Αδικαιολόγητο το διήμερο κλείσιμο των πρακτορείων ΟΠΑΠ στον νομό Ηρακλείου»

Βαρδάκης: «Αδικαιολόγητο το διήμερο κλείσιμο των πρακτορείων ΟΠΑΠ στον νομό Ηρακλείου»

Με κρατική εντολή, δηλώνει ο βουλευτής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για το αδικαιολόγητο διήμερο κλείσιμο των πρακτορείων ΟΠΑΠ με κρατική εντολή, προχώρησαν  οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας αναφορά, προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, την επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Πρακτόρων Πρόγνωσης Παιχνιδιών ΟΠΑΠ νομού Ηρακλείου.

Στη σχετική επιστολή, οι πράκτορες εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για το διήμερο κλείσιμο των καταστημάτων τους με κρατική εντολή, λόγω της κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΣ», τη στιγμή που στο Ηράκλειο δεν υπήρχε καν βροχόπτωση και αιτούνται καταβολή αποζημίωσης για τις 2 αυτές ημέρες, αλλά και επανεξέταση των μέτρων προστασίας από την πανδημία με τα οποία λειτουργούν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

«Ζητάμε από τους αρμόδιους Υπουργούς, να εξετάσουν την επιστολή και να μας ενημερώσουν αν προτίθενται να ικανοποιήσουν τα αιτήματα, εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν από την ασυνεννοησία των Υπουργείων.», δήλωσε ο κ. Βαρδάκης με την κατάθεση της κοινοβουλευτικής αναφοράς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση