HomeHL-TOPΜικρή βελτίωση του καιρού στην Κρήτη

Μικρή βελτίωση του καιρού στην Κρήτη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά το πέρασμα της «Ελπίδας», σήμερα στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με ασθενείς σποραδικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια, που από το απόγευμα σταδιακά θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας χιονοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια τους 09 με 11 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Κρήτη

Ο καιρός αρχίζει σταδιακά να καλυτερεύει και στην Κρήτη

Σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο Μιχάλη Καρακατσάνη για σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στην Κρήτη, αναμένεται να επικρατήσει λίγη αυξημένη συννεφιά αλλά και «ήλιο με δόντια» σε αρκετές περιοχές. Στα δυτικά από το μεσημέρι και μετά θα συνεφιάσει πρόσκαιρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της κυρίως και θα κυμανθεί μεταξύ των – 4 και 12 βαθμών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση