HomeHL-9Νίκος Ανδρουλάκης: Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση

Νίκος Ανδρουλάκης: Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά διαφωνεί με το αίτημα για εκλογές λόγω της πορείας της πανδημίας.

Αυτό τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, εξηγώντας ότι “αξιολογεί αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη” αλλά, ταυτόχρονα, δεν παίζει “τα μικροκομματικά παιχνίδια του κ.Τσίπρα”.

 Σημείωσε δε, ότι το κόμμα του θα αξιοποιήσει την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή καταθέτοντας προτάσεις, δίνοντας έμφαση στο πώς πρέπει να αναβαθμιστεί η Πολιτική Προστασία.

“Εμείς κάνουμε αντιπολίτευση που δημιουργεί πολιτικά γεγονότα, ο κ. Τσίπρας δεν έχει στρατηγική”, είπε πολλές φορές.

Ειδικά ως προς το αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές, απάντησε: “Είναι αδιανόητο αίτημα όταν θρηνούμε 100 την ημέρα και όταν η πανδημία δεν έχει κοπάσει”.

Επανέλαβε τέλος ότι με την πρότασή του ο κ. Τσίπρας “ψάχνει σωσίβιο για τον εαυτό του και δίνει σωσίβιο στον κ. Μητσοτάκη”.

Αντίδραση ΝΔ

«Ακούσαμε απόψε τον κ. Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές», σχολιάζει η ΝΔ.

«Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει.

Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση