HomeΚΡΗΤΗΈρχεται η αποζημίωση από τον περονόσπορο του 2011

Έρχεται η αποζημίωση από τον περονόσπορο του 2011

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπεγράφη από τον Υπουργο Αγροτικής Ανάπτυξης καιΤροφίμων κ.Καρασμάνη η απόφαση για την αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών από τον περο νόσπορο του 2011.

Ο Βουλευτης Ηρακλειου και πρόεδρος της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου του θερινού τμήματος της Βουλής κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου για  τις υδατοκαλλιέργειες ειχε μακρά συζήτηση επι του θέματος της αποζημίωσης των παραγωγών  υπογραμμίζοντας ότι: Οι δοκιμαζόμενοι αγρότες απαιτούν από την πολιτεία άμεση αντιμετώπιση του θέματος αυτου.

Xθες 31-07-2014 ο Υπουργός ανακοίνωσε στον κ.Δεικτάκη ότι υπέγραψε την σχετική απόφαση και την έστειλε στον κ.Σταικούρα για την εκταμίευση των χρημάτων. Ετσι αθόρυβα και αποτελεσματικά χωρίς τυμπανοκρουσίες, δηλώσεις και δημόσιες φωτογραφίσεις τελειώνει ένα θέμα που ταλαιπωρεί επι 3 χρόνια τους αγρότες του Νομού Ηρακλείου.

Ο κ.Δεικτάκης την Τρίτη 5 Αυγούστου έχει συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών για να ολοκληρώθει η διαδικασία και να σταλούν  τα χρήματα ώστε οι αγρότες να υποβάλλουν τα  σχετικά δικαιολογητικά και να εισπράξουν επιτέλους τα ποσά που ο κάθε παραγωγός δικαιούται ανάλογα με τη ζημία που έχει καταγραφεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση