HomeΚΡΗΤΗ«Ξάφριζαν» λουόμενους

«Ξάφριζαν» λουόμενους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Βαρύπετρο Χανίων, από  αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Νορβηγίας ηλικίας 24, 20, 23 και 20 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σε υπαίθριο χώρο (πάρκο νερού) η 24χρονη αφαίρεσε από 38χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ιρλανδίας, το χρηματικό ποσό των διακοσίων είκοσι (220) ευρώ, ενώ α 23χρονος, η 20χρονη και ο 20χρονος, όπως προέκυψε, από το ίδιο χώρο και σε προγενέστερο χρόνο, είχαν αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα από λουόμενους.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης τους αντιστάθηκαν, σθεναρά.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ως προερχόμενα από παράνομες πράξεις, το χρηματικό ποσό των τριακοσίων είκοσι τριών (323) ευρώ, 2 γυναικείες τσάντες, περιέχουσες ένα ipod και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα, τραπεζικές και πιστωτικές κάρτες καθώς και άλλα αντικείμενα.

Ακολούθησε έρευνα στο Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο χρησιμοποιούσαν, οι ανωτέρω αλλοδαποί, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεννέα (19) δισκία ναρκωτικού φαρμακευτικού σκευάσματος.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση