HomeHL-9Κλειστά τα σχολεία του Μαλεβιζιου τη Δευτέρα

Κλειστά τα σχολεία του Μαλεβιζιου τη Δευτέρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόφαση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Μαλεβίζι, καθώς και οι δημοτικοί και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Η απόφαση λήφθηκε λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που ήδη έχουν ξεκινήσει να εκδηλώνονται στην περιοχή και αναμένονται να ενταθούν τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο της κακοκαιρίας «Ελπίς», με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τις πυκνές χιονοπτώσεις, σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων γίνεται προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, η αποφυγή ατυχημάτων και η αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID19, λόγω της δυσκολίας εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Παρακαλούνται οι διευθύνσεις των σχολείων να λάβουν υπόψη τους την ενημέρωση που αναμένεται από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με το αν η εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιηθεί μέσω της τηλεκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαλεβιζίου βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και επιχειρησιακή ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τυχόν προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση