HomeHL-SportsSuper League: Ιωνικός – Παναθηναϊκός και ΟΦΗ – Παναιτωλικός για τη 19η αγωνιστική

Super League: Ιωνικός – Παναθηναϊκός και ΟΦΗ – Παναιτωλικός για τη 19η αγωνιστική

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει με ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ ΟΦΗ και Παναιτωλικού, ενώ λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δύο παιχνίδια ξεκινάει το Σάββατο  η 19η αγωνιστική της Super League, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό.

Στις 17:15 ο ΟΦΗ στοχεύει να παραμείνει στην εξάδα αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό.

Οι Κρητικοί μετά το άνετο διπλό επί του Απόλλωνα Σμύρνης γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα απέναντι στα ανεβασμένα «καναρίνια» που μετά το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα επικράτησαν και του Ολυμπιακού στο Κύπελλο.

Στον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Πασαλίδη και Γκαγιέγος, ενώ τραυματίες είναι οι Ουές, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής με την Εθνική Καμερούν, Επασί.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Βάτερμαν, Σηφάκης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Λυμπεράκης, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Διαμαντής, Καμάου, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Βούρος, Μεγιάδο, Ντουρμισάι, Τοράλ, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Στάικος.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναιτωλικό πέραν των μακροχρόνια απόντων Λιάβα, Βαρόνε και Ντίας δεν έχει άλλα προβλήματα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

Στις 19:30 στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, στην προσπάθεια που κάνει τη φετινή σεζόν για να πετύχει την ευρωπαϊκή έξοδο, αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό, ο οποίος μάχεται στην ουρά της βαθμολογίας και προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Για τον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καμπράλ και στον τραυματία Γκοτσούλια.

Εκτός και οι Λουάν, Μπάσα και Φουρλάνος. Στην αποστολή μπήκαν οι Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Λένις, Μάναλης, Ματσούκας, Τουράμ, Μάντζης.

Το πρόσωπο – έκπληξη στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι ο Αγιούμπ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα από το φιλικό με τη Μίλαν τον Αύγουστο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην υπολογίζει σε ακόμα ένα παιχνίδι στον Χατζηγιοβάνη.

Στην αποστολή των «πρασίνων» βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 22/1

ΟΦΗ – Παναιτωλικός (17:15) Cosmote Sport 3
Ιωνικός – Παναθηναϊκός (19:30) Cosmote Sport 2

Κυριακή 23/1

Άρης – Λαμία (15:00) Nova Sports Prime
Ατρόμητος – ΑΕΚ (17:15) Nova Sports 2
Βόλος – ΠΑΟΚ (17:15) Cosmote Sport 1
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) Nova Sports Prime

Δευτέρα 24/1

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης (19:30) Nova Sports Prime

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση