HomeHL-9Καβγάς σε ΤΟΜΥ στα Χανιά – Επέμβαση της αστυνομίας

Καβγάς σε ΤΟΜΥ στα Χανιά – Επέμβαση της αστυνομίας

Οι ουρές και ο εκνευρισμός έφεραν ένταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλες ουρές συνεχίζουν να δημιουργούνται καθημερινά στο προαύλιο της ΤΟΜΥ, στο παλιό νοσοκομείο στα Χανιά, με κόσμο να περιμένει να κάνει το τεστ, είτε rapid, είτε PCR.

Παρά το γεγονός ότι συνολικά στη χώρα τα κρούσματα τελευταία μειώνονται, στα Χανιά ο αριθμός παραμένει καθημερινά υψηλός και πάρα πολλοί πολίτες κατευθύνονται καθημερινά στην ΤΟΜΥ για τα τεστ.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας όμως, είναι εμφανής ο εκνευρισμός που είναι διάχυτος στην κοινωνία.

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ μέλους του προσωπικού της ΤΟΜΥ και ασφαλισμένου. Τα πνεύματα οξύνθηκαν ιδιαίτερα και μάλιστα επαπειλήθηκαν μηνύσεις εκατέρωθεν.

Στη συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr. Εντέλει η κατάσταση εκτονώθηκε, χωρίς να κατατεθούν μηνύσεις.

tomyy-696x464

Περιστατικά όπως αυτό, είναι ενδεικτικά της κόπωσης που έχει πλέον επέλθει από την πανδημία, τη διαχείρισή της και όλες τις προεκτάσεις της. Από τη μια οι πολίτες που πρέπει να κάνουν τεστ οι ίδιοι ή τα παιδιά τους, χάνοντας χρόνο και περιμένοντας σε ουρές. Από την άλλη, το προσωπικό που κάνει ασταμάτητα τεστ εδώ και δύο χρόνια και επωμίζεται όλο το βάρος.

Δεν είναι καθόλου σαφές, πόσο ακόμα θα αντέξει η κοινωνία αυτή την κατάσταση. Τα πρώτα καμπανάκια όμως έχουν αρχίσει να χτυπούν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση