HomeΕΛΛΑΔΑΤσίπρας: Η ΝΔ παράγει περισσότερο Πολάκη απ’ όσο μπορούμε να καταναλώσουμε

Τσίπρας: Η ΝΔ παράγει περισσότερο Πολάκη απ’ όσο μπορούμε να καταναλώσουμε

«Ο Πολάκης έχει την ιστορία του, τη διαδρομή του»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Νομίζω ότι η ΝΔ παράγει περισσότερο Πολάκη απ’ όσο μπορούμε να καταναλώσουμε”, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς για τον βουλευτή του κόμματός του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Kontra Channel και στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου”.

“Με άλλα που κάνει και λέει συμφωνώ, με άλλα που λέει και κάνει διαφωνώ… Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολυσυλλεκτικό κόμμα. Ο Πολάκης έχει την ιστορία του, τη διαδρομή του, δεν είναι χθεσινός και κρίνεται από τους πολίτες, το κόμμα. Όσο βρίσκεται σε ένα συντεταγμένο πλαίσιο λειτουργίας, που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ…”, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε πως “η ΝΔ το έχει παραξηλώσει και κουράζει, πόσο Πολάκη πια. Από ένα σημείο και μετά δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση. Ας πάρει μέτρα η ΝΔ για τον κ. Κύρτσο για παράδειγμα…”.

Σε αυτό το σημείο επανέλαβε ότι τα κόμματα είναι πολυσυλλεκτικά και συμπλήρωσε: “Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και ο Πολάκης και ο Δραγασάκης. Και ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος. Και ο Τζανακόπουλος και ο Ηλιόπουλος… Στόχος μου να γίνει ακόμα πιο πολυσυλλεκτικός. Ένα πλατύ και πολυσυλλεκτικό κόμμα πρέπει να έχει ανοχή στην διαφορετικότητα των απόψεων”.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι δεν θεωρεί πως ο Παύλος Πολάκης “κάνει ζημιά”, αλλά ότι η ΝΔ “έχει εργαλειοποιήσει ένα πρόσωπο που έχει μία συγκεκριμένη αντίληψη και άποψη για τα πράγματα και με την όποια κι εγώ πολλές φορές δεν συμφωνώ σε ό,τι αφορά στην εκφορά του λόγου”.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση