HomeHL-GreeceΜήνυση κατά καθηγήτριας για bullying σε μαθήτρια έπειτα από καταγγελία για βιασμό

Μήνυση κατά καθηγήτριας για bullying σε μαθήτρια έπειτα από καταγγελία για βιασμό

Στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυση κατέθεσε η οικογένεια μαθήτριας σε ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης σε καθηγήτριά ύστερα από περιστατικά bullying. Μαθήτρια ΕΠΑΛ στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει bullying από καθηγήτρια, σε βάρος της οποίας έχει καταθέσει μήνυση. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η 15χρονη μαθήτρια είχε αρχικά καταγγείλει βιασμό της από έναν συμμαθητή της και πλέον αναφέρει πως δέχεται κακοποιητική συμπεριφορά από εκπαιδευτικό του σχολείου.

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης τονίζει πως μετά την καταγγελία της νεαρής, ήρθαν στο «φως» και άλλες, σχετικά με βιασμούς. «Εσύ, η μόνη καριέρα που θα κάνεις θα είναι στα στενά της Γιαννιτσών»: αυτό φέρεται να είπε η γυναίκα στη μαθήτρια μπροστά στους συμμαθητές της.

Ο κ. Φώτης Γροντάς, δικηγόρος που έχει αναλάβει οικογένειες που καταγγέλλουν τους βιασμούς, επεσήμανε πως η εκπαιδευτικός στοχοποίησε τη 15χρονη μαθήτρια, χρησιμοποιώντας φρασεολογία χυδαίου περιεχομένου. Επεσήμανε πως η εκπαιδευτικός, ασκεί bullying επί σκοπού και κακοποιητική ψυχολογική συμπεριφορά προς την ανήλικη.

«Το κορίτσι προσπαθεί να αμυνθεί, ευτυχώς είναι δυνατή αλλά έχει πολύ μεγάλα σκαμπανεβάσματα, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την επόμενη μέρα μετά από αυτό που έγινε δεν πήγε στο σχολείο» είπε.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση