HomeHL-TOPΤρεις νεκροί από κορωνοϊό – Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ένας 13χρονος

Τρεις νεκροί από κορωνοϊό – Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ένας 13χρονος

Γεωργόπουλος: «Οι ανεμβολίαστοι πιέζουν το σύστημα της υγείας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρία ακόμα θύματα του κορωνοϊού μετρά το τελευταίο 24ωρο η Κρήτη ενώ στα νοσοκομεία του νησιού νοσηλεύονται 236 ασθενείς, μεταξύ αυτών και παιδιά ένα εκ των οποίων μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες το πρωί ένας 82χρονος άνδρας που έφερε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα προσβλήθηκε από κορωνοϊό και άφησε την τελευταία του πνοή στην κλινική covid-19 του Βενιζελείου νοσοκομείου.

Παράλληλα, δύο γυναίκες 90 και 93 ετών πέθαναν στο ΠΑΓΝΗ από επιπλοκές του ιού.

Την ίδια ώρα, ένα παιδί 13 χρονών εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ έχοντας προσβληθεί με κορωνοϊό. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Γεωργόπουλος: «Οι ανεμβολίαστοι πιέζουν το σύστημα της υγείας»

Αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ βρίσκονται συνολικά 19 άτομα με το σύστημα της υγείας να πιέζεται.

«Είναι ξεκάθαρο όλο αυτόν τον καιρό πως οι ανεμβολίαστοι πιέζουν το σύστημα υγείας. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι το εμβόλιο θα τον προστατεύσει από το να νοσήσει σοβαρά. Οι ΜΕΘ και οι κλινικές είναι γεμάτες από ανεμβολίαστους», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διευθυντής ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Γεωργόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργόπουλος επεσήμανε πως από τα 19 άτομα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ οι 16 είναι διασωληνωμένοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση