HomeHL-9ΕΔΕ στο Βενιζέλειο: Ποια η θέση των δικηγόρων για την καταγγελία

ΕΔΕ στο Βενιζέλειο: Ποια η θέση των δικηγόρων για την καταγγελία

Αιχμηρή ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αιχμηρή είναι η ανακοίνωση των δικηγόρων από την πλευρά του υγειονομικού που φέρεται να ελέγχεται μετά την καταγγελία που έγινε στο νοσοκομείο για κλοπή οπιούχων σκευασμάτων.

Όπως αναφέρεται ρητώς δεν υπήρξε καμία κλοπή, αντίθετα βρέθηκε μία χρησιμοποιημένη σύριγγα ενώ αφήνει αιχμές τόσο προς τα δημοσιεύματα που βγήκαν στο φως της… δημοσιότητας όσο και στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου.

 «Συκοφαντίες και αθλιότητες»

Από την πλευρά του υγειονομικού αναφέρονται τα εξής:

“ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ

Τα ΜΜΕ μετέδωσαν και αναπαρήγαγαν (και μάλιστα το MEGA ονομαστικά) ότι η αναισθησιολόγος «πολύκροτης υπόθεσης» κατηγορείται ότι ευθύνεται για την απώλεια  δύο αμπουλών ναρκωτικής ουσίας από δημόσιο νοσοκομείο, σε χρόνο που εκείνη εφημέρευε. Το καταπληκτικό είναι ότι δεν έχει χαθεί τίποτα από το νοσοκομείο.

Εκτός από τις συκοφαντίες, αυτοί οι ανεύθυνοι ή δόλιοι της διοίκησης του νοσοκομείου που τις διαρρέουν και αυτοί που τις αναμεταδίδουν καλό είναι να σκεφτούν τώρα τι θα πουν στο δικαστήριο ως κατηγορούμενοι και εναγόμενοι”.

Οι δικηγόροι Γιώργος Στειακάκης και Αλεξάνδρα Σπανάκη σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες το απόγευμα αναφέρουν τα εξής:

“Οι σκοπιμότητες κάποιων και η ανευθυνότητα άλλων δημιούργησε μια «είδηση» ότι εκλάπησαν από το Βενιζέλειο νοσοκομείο σκευάσματα ναρκωτικής ουσίας και μάλιστα υπέδειξαν ως δράστη την ιατρό (…). Επειδή τίποτα τελικώς δεν εκλάπη, παρά μόνο βρέθηκε μια χρησιμοποιημένη σύριγγα στις τουαλέτες (με την οποία δεν έχει σχέση), καλό θα είναι η διοίκηση του νοσοκομείου να βγάλει μια σαφή ανακοίνωση (και όχι το μνημείο αοριστίας που εξέδωσε), ενώ εκείνοι που αναπαρήγαγαν τα ψέματα να αποκαταστήσουν την αλήθεια με ευθύ και έντιμο τρόπο.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι Γιώργος Στειακάκης – Αλεξάνδρα Σπανάκη”.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση που διερευνάται ενήμερη είναι και η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση