HomeHL-9Καλλιτεχνικά Σχολεία: Στους δρόμους οι μαθητές για τις ελλείψεις

Καλλιτεχνικά Σχολεία: Στους δρόμους οι μαθητές για τις ελλείψεις

«Βάζετε τα χρήματα πάνω από τα όνειρά μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πανελλαδική διαμαρτυρία για την έλλειψη καθηγητών, υποδομών, εξοπλισμού και πιστοποίησης πραγματοποιούν οι μαθητές στα Καλλιτεχνικά Σχολεία.

Στο Ηράκλειο δεκάδες μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματά τους και να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο τους.

Ενδεικτικό για τα αισθήματα των μαθητών αλλά και την αγανάκτησή τους είναι το πανό που σήκωσαν οι μαθητές στο οποίο αναγράφεται «Βάζετε τα χρήματα πάνω από τα όνειρά μας».

Τα αιτήματα

«Την άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών, κατάλληλες κτηριακές υποδομές για την διεξαγωγή καλλιτεχνικών μαθημάτων, δωρεάν παροχή του αναγκαίου εργαστηριακού εξοπλισμού για την διεξαγωγή των καλλιτεχνικών μαθημάτων, καθώς και πιστοποίηση του επιπέδου σπουδών στα καλλιτεχνικά μαθήματα και υποχρεωτική αναγνώρισή τους», ζητά με επιστολή της η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Για την διεκδίκηση των παραπάνω αιτημάτων, η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων συμμετέχει στην κινητοποίηση που διοργανώνεται σε όλη τη χώρα.

diamartyria_mathites diamartyria_mathites1 diamartyria_mathites2

Διαφήμιση
Διαφήμιση