HomeΕΛΛΑΔΑΠατέρας και γιος είχαν οπλοστάσιο στο αυτοκίνητό τους

Πατέρας και γιος είχαν οπλοστάσιο στο αυτοκίνητό τους

Το κρυμμένο Glock στον κινητήρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρίσκονται από χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά τη σύλληψη πατέρα και γιου στο Χαϊδάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, μέσα στο αυτοκίνητο τους έκρυβαν ένα μικρό οπλοστάσιο, αλλά και αντικείμενα που έβαλαν τους αστυνομικούς σε σοβαρές υποψίες για την δραστηριότητες των δύο υπόπτων.

Ο 70χρονος άνδρας, ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός, και ο 35χρονος γιος του, επέβαιναν σε αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στο Χαϊδάρι λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μόλις οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος βρήκαν κρυμμένο ένα πιστόλι Glock, δύο καραμπίνες και σφαίρες. Το πιστόλι μάλιστα ήταν κρυμμένο στον κινητήρα του αυτοκινήτου. Βρήκαν όμως και δύο αστυνομικές στολές, δύο στολές με την επωνυμία πασίγνωστης ασφαλιστικής εταιρείας, κουκούλες full face και τρεις φάρους που τοποθετούνται σε αυτοκίνητα.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Δυτικής Αττικής, αλλά δεν αποκάλυψαν τίποτα για το οπλοστάσιο και τις αστυνομικές στολές που είχαν στην κατοχή τους. Οι αστυνομικοί περιμένουν την βαλλιστική εξέταση των όπλων για να δουν αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση