HomeΚΡΗΤΗΝέες παρεμβάσεις για την οδοποιία στο δήμο Μινώα Πεδιάδος

Νέες παρεμβάσεις για την οδοποιία στο δήμο Μινώα Πεδιάδος

Υπεγράφη η σύμβαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια νέα σύμβαση που αφορά στην ασφαλτόστρωση και συντήρηση-βελτίωση του δημοτικού οδικού δικτύου σε διάφορες περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Τ.Ε.

Στο πλαίσιο του έργου, το οποίo είχε π/υ δημοπράτησης 500.000,00€, πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις, μεταξύ άλλων, στους παρακάτω οικισμούς: Αρκαλοχώρι, Αρχοντικό, Στείρωνας, Νιπιδιτός, Μουσούτα, Κάτω Καστελλιανά, Θραψανό, Ζωφόροι, Απόστολοι, Καστέλλι, Λύττος, Αρμάχα, Καραβάδω, Ευαγγελισμός.

Σε σχετική δήλωσή του, μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος ανέφερε: «Υπογράψαμε σήμερα μια ακόμα σύμβαση για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας. Πρόκειται για παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας για την δρομολόγηση και υλοποίηση σημαντικών έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Η προσπάθεια μας για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου είναι συνεχής, με γνώμονα την  αγάπη μας για τον τόπο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση