HomeHL-9Κορωνοϊός: 6 νεκροί στην Κρήτη μέσα σε μόλις 24 ώρες

Κορωνοϊός: 6 νεκροί στην Κρήτη μέσα σε μόλις 24 ώρες

Τραγικός απολογισμός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 74ρονος άνδρας, με υποκείμενα νοσήματα που όμως είχε κάνει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου, κατέληξε τα ξημερώματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, στη ΜΕΘ του οποίου έδινε τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Άλλοι πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το προηγούμενο 24ωρο στα νοσοκομεία της Κρήτης, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη “μαύρη” λίστα των θανάτων από την πανδημία, σύμφωνα με την ΕΡΤ Ηρακλείου.

Πρόκεται για δύο γυναίκες, ηλικίας 95 και 70 ετών, που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου την Κυριακή είχε υποκύψει στις επιπλοκές της νόσου και ένας 86χρονος άνδρας, μια 89χρονη στο Βενιζέλειο, ένα 86χρονο στο νοσοκομείο των Χανίων και μία γυναίκα 70 ετών στο ΠΑΓΝΗ.

Την ίδια ώρα, σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι νοσηλείες στα νοσοκομεία της Κρήτης, παρά την ελαφρά μείωση που καταγράφεται τόσο στο σύνολο των ασθενών όσο και στους διασωληνωμένους. Σήμερα (18/1) νοσηλεύονται 239 ασθενείς, από τους οποίους 203 στις κλινικές και 36 στις ΜΕΘ. Από τους τελευταίους οι 26 είναι πιο σοβαρά και έχουν διασωληνωθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση