HomeHL-9Άγιος Σύλλας: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που δέχτηκε δάγκωμα στο μάγουλο

Άγιος Σύλλας: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που δέχτηκε δάγκωμα στο μάγουλο

Αδυνατεί να πιστέψει την περιπέτειά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση περιέγραψε στο Mega καρέ καρέ το συμβάν με έναν 22χρονο νεαρό να τον δαγκώνει στο μάγουλο.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν στον οικισμό Άγιος Σύλλας στο Ηράκλειο όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ αποφάσισαν να κάνουν έλεγχο σε δύο νεαρούς άνδρες, 19 και 21 χρόνων, την ώρα που έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους.

«Όταν ζητήσαν να κάνουμε τον έλεγχο άρχισαν να αντιδρούν και δεν υπήρχε και λόγος, καθώς δεν υπήρχε κάτι μεμπτό», είπε ο αστυνομικός και πρόσθεσε ότι στην συνέχεια τους ζήτησαν να περιμένουν στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσουν τον έλεγχο κάτι, που όπως είπε, δεν τους άρεσε», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή LiveNews και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο αστυνομικός.

Ο αστυνομικός εξήγησε λεπτομερώς το τραύμα που έχει υποστεί στο πρόσωπό του, περιέγραψε τους κινδύνους μόλυνσης που ελλοχεύουν ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην διαδικασία επούλωσης του τραύματος, που θα είναι αργή και επώδυνη, ενώ ενδεχομένως να χρειαστεί και επέμβαση.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός χαρακτήρισε το περιστατικό «πρωτόγνωρο» παρότι, όπως είπε, «στο παρελθόν έχω τραυματιστεί ξανά και μάλιστα πιο σοβαρά».

Δείτε τον αστυνομικό στο βίντεο που ακολουθεί να περιγράφει το γεγονός:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση